Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umak od gorgonzole i špinata

Umak od gorgonzole i špinata

Objavljeno 27.11.2009 u 16:50:47 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Umaci, prelivi, marinade Google+ account

Recept je pregledan: 13788 puta

Skuhani špinat dobro iscijediti i isjeckati..

Način pripreme

Skuhani špinat dobro iscijediti i isjeckati. Na niskoj temperaturi miješati maslac sa namrvljenim sirom da se otopi.

U to dodati vrhnje i začinsko bilje pa na kraju špinat. Posoliti i toplo služiti.

|
Recept je objavila/o: suna

Sastojci

Umak od gorgonzole i špinata
300g
sira gorgonzola
dvije
kašike maslaca
150ml
vrhnja
500g
špinata
malo
soli
malo
peršunovog lista
malo
bosiljaka
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013