Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umak za meso sa roštilja

Umak za meso sa roštilja

Objavljeno 30.11.2011 u 13:03:08 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Jela sa žara Umaci, prelivi, marinade Google+ account

Recept je pregledan: 46904 puta

Poslužite ga uz meso s roštilja.

Način pripreme

Sve sastojke dobro promiješajte da biste dobili
oštar, pikantan umak.

Poslužite ga uz meso s roštilja.

Mirišljave trave treba odrediti prema vrsti mesa. Uz ribu će to biti stucani lovorov list i ružmarin, uz janjetinu bijeli luk i zeleni peršin itd.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Umak za meso sa roštilja
jedna
kašikica senfa
malo
bibera
malo
soli
malo
crvene paprike
100ml
kečapa
100ml
rijetkog soka od paradajza
jedna
kašika vinskog octa
-
mirišljive trave svježe ili sušene
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013