Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Rasol, pajc za divljač sa vinom

Rasol, pajc za divljač sa vinom

Objavljeno 26.04.2011 u 09:15:26 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Divljač Google+ account

Recept je pregledan: 6876 puta

Sve sastojke stavite do kuhaju desetak...

Način pripreme

Sve sastojke stavite do kuhaju desetak minuta. Po želji možete dodati i neke druge začine ili mirišljave trave.

Hladnim rasolom prelijte meso divljači i određeno vrijeme ga držite na hladnome mjestu. Povremeno meso okrečite.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Rasol, pajc za divljač sa vinom
700ml
vina (bijelog ili crnog, prema ukusu i vrsti divlj
jedna
kašika neraarijeđenog vinskog octa
malo
kozlaca
jedna
mrkva
dvije
glavice luka
-
biber u zrnu
pet
karanfilčića
jedna
grančica majčine dušice
dva
lista lovora
dva
riježnja bijelog luka
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013