Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pileća jetrica s lukom na brzo

Pileća jetrica s lukom na brzo

Objavljeno 26.12.2011 u 10:00:59 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Iznutrice Google+ account

Recept je pregledan: 17731 puta

...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...

Način pripreme

Pileće jetrice izrežite u tanke krikice.

Luk sitno izrezan pržite na ulju dok požuti, zatim dodajte crvenu papriku i jetrice.

Pržite na jakoj vatri oko 5 minuta, neprestano miješajući.

Kad jetrice više nisu krvave, dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo promiješajte i odmah poslužite.
Na kraju jetrice malo pobiberite.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

pileća jetrica s lukom na brzo
tri
kašike ulja
jedna
velika glavica crvenog luka
500g
pilećih jetara
pola
kašikice crvene paprike
malo
soli
malo
vruće vode
malo
bibera
Komentari na recept
Vaš komentar:
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013