Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Gibanica od rezanaca

Gibanica od rezanaca

Objavljeno 21.02.2012 u 11:46:07 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Jela od tjestenine Google+ account

Recept je pregledan: 11087 puta

Jednostavno i brzo.

Način pripreme

Skuhajte rezanca i ocijedite ih.

Umutite jaja sa sirom i kajmakom.
Ovu smjesu pomiješajte sa kuhanim rezancima.
Posolite.

Pomastite posudu i saspite rezanca sa smjesom.

Stavite u rernu da se peče.

Umutite mileram i jedno jaje, pa kada je gotovo preliti sa ovom smjesom.

Zapecite još malo dok se ne stvori korica.

|
Recept je objavila/o: dinica

Sastojci

Gibanica od rezanaca
400g
rezanaca
četiri
jajeta
-
mladi kravlji sir
-
kajmak (može kiselo vrhnje)
malo
ulja
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013