Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela

Glavna jela

Kroketi od karfiola Pomastiti ruke i praviti male krokete.
Karfiol u kajmaku Sud namazati maslacem, poredati karfiol i...
Šnicle u bijelom vinu Dobro poklopiti tepsiju, staviti u rernu da se iz tiha dinsta.
Odresci s jogurtom Dobro izmiješajte, oblikujte četiri odreska i ispržite na ulju, sa obje strane.
Bosanska kukuruzna pita Sad dodati dvije velike kašike punomasnog kajmaka i jednu veliku kašiku masla ili maslaca, pola litre domaćeg mlijeka...
Umak od crvenog luka Kada se maslac u posudi dobro zagrije, doda se šećer, a...
Teleće koljenice Litru slane vode prokuhamo s octom, začinima i očišćenim...
Nadjev za perad Šest vrsta nadjeva za perad.
Prženi kotleti od soma Posolite kotlete od soma, uvaljajte ih u brašno...
Prženi bijeli oslić Ulje za prženje treba da bude vrelo, ali nikako ključalo jer je onda
Pečeni som Kad bude pečen, (ako želite prelijte ga mileramom) i servirajte uz...
Lovački kotleti U ulje u kome su se pržili dodajte malo crvene paprike, dodajte...
Paprike nadjevene kajmakom 1 Očistite paprike i nadjevajte ih...
Teleći medaljoni Isjecite šol na okrugle komade...
Teleći frikando Kad omekša, izvadite meso, isjecite ga na kriške.

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013