Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela

Glavna jela

Hrskave kuglice Na kraju dodajte kuhani propasirani krompir...
Kelj kao cvijet Glavici kelja izvadite sredinu, koju možete iskoristiti...
Sviježa crvena paprika za začin Po potrebi dodati malo vode i kuhati dok...
Ajvar Zatim oguliti, odstraniti kožicu i sjemenke. Isto uraditi i sa patlidžanima.
Hrenovke u tijestu Nakon toga tijesto razvaljati prst debelo i ...
Jednostavno tijesto za pizzu Pizza se može praviti od različitog tijesta.
Pile u kajmaku Skuhajte pile i isjecite na komade.
Pjenušava majoneza Sos će tako postati pjenusav i lagan.
Pečena ćurka Prije pečenja ćurku dobro...
Punjeni krompiri Kad krompir bude pečen, prelijte ga sokom od paradajza u koji ste umiješali dvije kašike kajmaka.
Janjeći pilav Kad meso porumeni, izvadite ga, sipajte luk i...
Teleći odresci s parmezanom Narezati teletinu i istucati...
Pašteta od povrća Kada sve bude mekano pasirati i ponovo kuhati u nešto širem sudu (da višak tečnosti ispari)...
Ajvar sa hrenom Sasvim gusto ukuhanim paprikama dodati so i ulje i kuhati dok se ulje što bolje...
Gibanica kore umakati u fil od sira i redati u tepsiju.

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013