Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela

Glavna jela

Gibanica kore umakati u fil od sira i redati u tepsiju.
Pijani šaran ...namažite sa svih strana uljem, pa prelijte proprženim bijelim lukom i stavite u sud...
Kokošiji frikase Kuhano kokošije meso narežite i spustite u...
Patka s mladim lukom Pola sata prije završetka kuhanja očistite mladi luk i narežite ga na...
Kadun butići ...kojoj se dodaju dvije kašike rastopljenog maslaca ili...
Preliv od fete Preliv se koristi za...
Preliv od ovčijeg sira Sir izgnječiti viljuškom, dodati...
Srdel sos Zatim, polako dodavati ulje uz miješanje, da bi...
Umak s paradajzom i alevom paprikom Paradajz umutiti sa uljem...
Umak od paprike Kad masa postane kompaktna, dodati...
Preliv od srdela Izgnječiti srdele viljuškom, sitno isjeći...
Sos od tunjevine Sve sastojke sitno isjeckati...
Sos sa žumancetom i senfom Tvrdo kuhano žumance izgnječiti...
Sos od jaja Tvrdo skuhati, odvojiti žumanca, izgnječiti...
Preliv od senfa ...pa uz neprestano miješanje polako dodavati ulje.

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013