Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Iznutrice

Iznutrice

Pohovani škembići Pohovani juneći škembići.
Miješani pileći ražnjići Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Jezik u umaku od crnog vina Očišćeni i opran jezik kuhajte sa...
Jetra u vinu Zaista ukusno!
Bubrezi u umaku Onda zalijte mješavinom vrhnja i senfa, posolite i...
Jetra u umaku Odreske juneće jetre bez žilica uvaljajte u...
Pileća jetra u umaku Veoma ukusna jetrica sa umakom...
Pileća jetra s peršunom Veoma brzo, ukusno, jeftino...! Jetrica pileća.
Pržena teleća jetra ...i staviti naglo da se peče sa one strane koja...
Kroketi od džigarice Supenom kašikom vadite krokete, uvaljajte ih u...
Pileća jetrica s lukom na brzo ...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...
Mozak u umaku Ogulite ga, pa ga stavite u kipuću...
Pržena džigarica-jetra Džigaricu oprati u komadu, zatim odstraniti kožicu i isjeći u lijepe tanke...
Pržena jetra od guske Operite ih, obrišite i potopite u...
Ragu od jetara U brašno umiješajte so i crvenu papriku, pa u to uvaljajte...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013